Antalya’nın Manavgat ilçesi Side beldesinde yağmur çiselemesi sonrası çıkan güneş turistleri Apollon Tapınağı önüne çekti.
Dünyaca ünlü turizm beldesi Side’de turizm sezonunun bitimine sayılı günler kala tarihi çarşı içinde ve Apollon Tapınağı önünde yoğun turist hareketliliği yaşanıyor.
Side Apollon Tapınağı önünde 3 yıl önce güneş tutulmasında yaşanan hareketlilik oluştu. Yağmur çiselemesi sonrası güneşli havayı fırsat bilen İngiliz, Hollandalı, Alman ve Belçikalı turistler otellerinden çıkarak hatıra fotoğrafı çektirmek için Apollon Tapınağı önünde buluştu.
Dokuz günlük tatil için Side’ye elit bir müşteri grubu getirdiğini belirten Hollandalı Turist Rehberi Nancy Van Dam, turistlerin yağmur sonrası güneşli havayı görünce tarihi çarşıda alış veriş yaptıktan sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirmek için Apollon Tapınağı’na gittiklerini ifade etti.
Cihan